دوره 6، شماره 4 - ( 1400 )                   جلد 6 شماره 4 صفحات 79-72 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


سطح4 (دکتری) فقه و اصول حوزه علمیه قم-کارشناسی ارشد فلسفه و کلام اسلامی- استاد حوزه علمیه قم. (نویسنده مسئول). ، aminmadhooshi313@gmail.com
چکیده:   (1543 مشاهده)
هدف: پژوهش پیش رو در صدد بازشماری عوامل ارتقاء سلامت معنوی فردی و اجتماعی مبتنی بر آموزه های قرآنی-روایی در گذر از اپیدمی کرونا است.
مواد و روش ها: پژوهش حاضر مبتنی بر  روش توصیفی – تحلیلی و و گردآوری اطلاعات از طریق ابزار کتابخانه ای  به کشف و بررسی عوامل ارتقاء بر سلامت معنوی در دوران کرونا با پاسخگویی به این سوال که چه عناصری بر ارتقاء سلامت معنوی فرد و اجتماع در دوران کرونا اثرگذار است، نگاشته شده است.
یافته ها:  استفاده از فضای مجازی ، بکارگیری رسانه های جمعی، تقویت حس کار داوطلبانه و خیریه، پرستاری مصاحبت اعضای خانواده ها وصبر بر مشکلات  ورعایت تقوای الهی در ایام کرونا می تواند کمک بسزایی در روند بالا بردن سلامت  معنوی فردی و اجتماعی نماید.
نتیجه گیری:  برای گذر از کم رونقی معنویت فردی و اجتماعی در ایام اپیدمی کرونا، جامعه بشری نیازمند بهرمندی از عناصر ارتقاء آن از طُرق متعدد از جمله؛ فضای مجازی ، رسانه های جمعی ، رعایت تقوای الهی ، تقویت حس کار داوطلبانه و خیریه است.
متن کامل [PDF 500 kb]   (1046 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1400/9/15 | پذیرش: 1400/12/10 | انتشار: 1400/12/25

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.